Ocenenie jedinečného výkonu lekárov

BRATISLAVA 24. septembra (WN/PR) - Zdravotná poisťovňa DÔVERA si váži a oceňuje jedinečný výkon a pracovné nasadenie, ktorý doteraz preukázal tím lekárov a zdravotníkov na čele s MUDr. Vladimírom Cingelom v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Bratislave. Po oddelení siamských dvojčiat Mareka a Miška Müllerových zatiaľ lekári úspešne bojujú ...

BRATISLAVA 24. septembra (WN/PR) - Zdravotná poisťovňa DÔVERA si váži a oceňuje jedinečný výkon a pracovné nasadenie, ktorý doteraz preukázal tím lekárov a zdravotníkov na čele s MUDr. Vladimírom Cingelom v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou v Bratislave. Po oddelení siamských dvojčiat Mareka a Miška Müllerových zatiaľ lekári úspešne bojujú o ich život. S cieľom pomôcť pri zlepšení podmienok v ich náročnej práci sa ZP DÔVERA rozhodla podporiť Detskú fakultnú nemocnicu s poliklinikou v Bratislave sumou 500-tisíc korún.

Keďže sa podobná situácia s vysokými nárokmi na profesionalitu lekárov a kvalitu ich pracovných podmienok môže vyskytnúť kedykoľvek a v ktoromkoľvek zdravotníckom zariadení, ZP DÔVERA deklaruje, že je pripravená obdobným spôsobom podporiť aj ostatné dve detské fakultné nemocnice na Slovensku.

Kontakt a bližšie informácie:
Mgr. Zuzana HORNÍKOVÁ
PR manažér
DÔVERA zdravotná poisťovňa, a.s.
Karadžičova 8
812 08 Bratislava
Tel: 02/5726 43 20
Fax: 02/57 26 42 54
E-mail: hornikova.zuzana@dovera.sk
www.dovera.sk

DÔVERA zdravotná poisťovňa